Så blev det en LB debut också..

Pelle var megafin idag! Laddad och pigg som sjutton haha, men fin var han!

I 90 cm kändes det bra. Pelle skulle busa och bocka lite dock, haha sötisen. Väldigt kul tyckte han att det var! Rundan kändes bra fast red dock lite sämre på sista långsidan, en kombination. Men annars kändes det jättebra och vi nollade! Fick även kommentaren "Vad fin och fräsch han är!", så det var riktigt kul!
Efter det höjde dem och Tord undrade om jag inte skulle ta en runda till. Pelle var ju superpigg och laddad så varför inte? Så det blev en runda på 1m också, debut i LB alltså! I början gick det sjukt bra, han hoppade helt klockrent och jag red faktiskt bra! Dock blev han lite för laddad i en kombination så vi kom nära och petade sista hindret där. Resten gick dock grymt! Fast han busade lite denna rundan med, hihi gulle. Sjukt nöjd med rundan och känslan som jag fick, Pelle var verkligen helt underbart fin!

You don't know how lovely you are

Mamma filmade också! Dock bara 90 rundan och så filmade hon inte hela tiden utan nästan bara sprången. Vet inte riktigt varför.. Men haha, ska försöka klippa ihop det till en film snarast!




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0