Hiss&Diss till tävlingsklubbar! del 1


Himledalens RK
+ : Har riktigt bra koll på allt! Fin anläggning med bra underlag på alla banor, och även fina priser! :) Även trevliga funktionärer!
- : Lite för långsamma med resultaten.
HISS


Askims Fältrittklubb
+ : Kunniga funktionärer som är på rätta platser, de som kan mkt står i insläppet, och de som kan mindre står i fiket t.ex. Trevliga! Snabba med resultat!
- : Dåligt underlag på alla banor på dressyrtävling (på hopptävling används gräsbanorna som tydligen har sjukt bra underlag!). Stumt i manegen och jättedjupt i paddocken. Hästarna får mjölksyra efter några minuters framridning.
HISS-DISS (mittemellan ;))


Olsegårdens Ridklubb
+ : Finns inget...
- : Har nästan inga funktionärer (överdriver inte). Inte ens nån som säger vem som ska hålla sig beredd, vem som ska in på banan eller någon som öppnar porten. Parkeringen är för liten för antal ekipage, så många fick ställa dig på en granngård en bit därifrån. Finns ingenstans att komma in och värma sig och äta. Inte trevlinga funktionärer.
JÄTTEDISS!

Eftersom detta är skrivet av mig, handlar det endast om dressyrtävlingar! Många kan ju vara bra på att anordna hopptävlingar men jättedåliga på dressyrtävlingar och tvärt om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0