hissar!



Vi hissar kitas scheman! För er som inte vet så är kitas gymnasiet som vi går på. Kitas är rätt känt för att ha korta dagar, vi har knappt några raster alls. Vi har oftast en 20min rast och resten är 5 min. Vi börjar runt 8 varje dag och slutar runt ett varje dag, 13.20 är faktiskt våran senaste dag. Detta upplägg är hur bra som helst om man har häst! Förstår inte riktigt hur man hinner annars? Båda vi två har tider att passa om vi vill hinna rida inomhus, p.ga. att det finns ridskolor på stallen vi står på som behöver manegen. Inte en chans att vi hade hunnit rida utan detta schemat! Utan detta schemat fått rida runt 20-21, varje kväll vilket inte varit jättekul. Så vi tycker verkligen att vårat schema är asnice! Såklart får vi rätt mycket att göra hemma, men det är det så värt.



Detta är vårat schema nu! Väldigt snyggt bild, haha noot. Målade över torsdagens sista lektion då vi inte har den, lite komplicerat men några som har morgonträning måndagar har den lektionen.

Så ser det ut, och vi tycker att det är grymt! :)


Kommentarer
Postat av: Hedvig

när har ni lunch egentligen? ;)

2010-12-01 @ 17:52:51
URL: http://hedvighansson.blogg.se/
Postat av: Elina

Efter skolan! Så egentligen kanske vi går lite längre än schemat, men samtidigt kan vi ju välja om vi vill äta där eller äta hemma liksom :)

2010-12-02 @ 12:54:19
URL: http://hopplaponny.blogg.se/
Postat av: olivia

Funderar på att börjar på kitas men vet inte kan ni rekomendera den och skriva lite om den för jag vet inte alls mycket om skolor och så... Får man mycket mindre timmar i varje ämne och är lärarna bra??

Vilken linje går ni/du i? :)

Kram

2011-10-23 @ 16:51:06
URL: http://viljedagboken.blogg.se/
Postat av: Theotina

Excellent site. It was pleasant to me.

2012-02-02 @ 09:16:15
URL: http://theotina.blognd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0